06 -16658644

info@vananaarbeersteigerverhuur.nl

Bij Van A Naar Beer Steigerverhuur  kunt u zowel particulier als zakelijk eenvoudig een steiger huren. Ons team van ervaren Steigerbouwers zorgt voor de volledige montage en demontage op locatie.

Van A Naar Beer steiger-verhuur

Bent u op zoek naar een betrouwbaar steigerbouwbedrijf voor uw restauratie, renovatie en onderhoudswerkzaamheden? Of voor uw evenementen en speciale projecten? Van A Naar Beer steigers is uw professionele partner voor ieder steigerbouw project. Met meer dan 15 jaar steigerbouw ervaring, bedenkt Van A Naar Beer steigers een oplossing voor al uw projecten, hoe ingewikkeld ook.

Waarom Van A Naar Beer steigers?

Uw projecten zijn bij Van A Naar Beer steigers in uiterst ervaren en vakbekwame handen. Wij denken met u mee en adviseren u over de beste en veiligste steigerbouw constructie. Ieder project komen wij van te voren bezichtigen om te zien welke werkzaamheden en steiger constructies er noodzakelijk zijn. Kan uw project het af met een lichte steiger of heeft u juist een zware steiger nodig, zoals een metselsteiger? Door vooraf uw project te bekijken en te bespreken kunnen wij voor u een zo gunstig mogelijke offerte op maat maken.

Doorwerkprojecten: zomer en winter doorwerken

Wij regelen dat uw projecten zomer en winter door kunnen gaan. Onze weer- en koudebestendige doorwerk systemen waarborgen de continuïteit van uw project, onder welke weersomstandigheden dan ook.

Voor ieder project inzetbaar

Wij kunnen ieder steiger project voor u uitvoeren. Van groot tot klein. Van complex tot eenvoudig. Welk ingewikkeld project u ook moet uitvoeren, Van A Naar Beer steigers denkt met u mee en biedt creatieve oplossingen.

Uw renovatie, restauratie en onderhoudswerkzaamheden zijn bij ons in veilige en vakkundige handen. Wij monteren uw steigers bij bruggen, kerken, molens, gemeentehuizen, monumentale panden, hijskranen, schepen, kunstwerken, woningen, bedrijfspanden, maar ook bij evenementen en speciale projecten.

Van A Naar Beer Steigers voert veel werkzaamheden uit in de voedingsindustrie, de bouw en de haven. Wij monteren veel steigers voor voegers, stucadoors, schilders, metselaars, timmermannen, dakdekkers en kozijn installateurs.

Kijk bij onze steiger projecten naar projecten die Van A Naar Beer Steigers heeft uitgevoerd.

Veiligheid boven alles

Bij Van A Naar Beer steigers staat veiligheid bovenaan. Veiligheid door het werken volgens de Richtlijn Steigers. Veiligheid door het gebruik van hoogwaardige kwaliteit stalen steigers. Veiligheid door het gebruik van helmen, valgordels, veiligheidsschoenen en het gebruik van voorloopleuningen. En veiligheid door alleen steigerbouwers in te zetten die in het bezit zijn van een diploma steigerbouw Monteur en of 1e monteur en VCA certificaat.

Maar ook veiligheid op de plaats van uw project. Geen vrachtwagens met bergen materiaal dat dagen blijft liggen op de locatie en voor overlast kan zorgen. Maar aangepast transport.

Uw vaste aanspreekpunt op de werkplek, onze uitvoerder, controleert de werkzaamheden op veiligheid, housekeeping en voortgang. Uw werkplek laten onze medewerkers veilig en netjes achter en het materiaal voeren wij netjes af.

Eigen materiaal

Van A Naar Beer steigers beschikt over een assortiment eigen materiaal. Kwalitatief hoogwaardige eigen steigers.

Van A Naar Beer steigerverhuur is gevestigd in Rotterdam en voert veel werkzaamheden uit in de regio Rotterdam, Zuid-Holland, Brabant, Noord-Holland Amsterdam en Utrecht. Wij zijn landelijk inzetbaar. Welk project mogen wij voor u uitvoeren? Neem vandaag nog contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs.